BIG 5 Правила


1. В допълнителната бонус игра /BIG 5/ могат да се включат само регистрирани клиенти на www.palmsbet.com, които са реализирали 50 или повече лева залози в секцията НА ЖИВО от понеделник 00:00 до петък 23:59 по време на всеки един кръг.

2. Периодът на всеки един кръг се счита от 00:00 в понеделник до 23:59 в неделя за съответната седмицата. Бонус играта се провежда всяка седмица до изтичане на валидността на промоцията.

3. След като залогът бъде отчетен, секцията с наличните за седмицата мачове ще стане активна. Залозите направени през деня ще бъдат отчетени след 04:00 ч. на следващия ден. Само залози реализирани с реални средства ще се зачита за условията на играта.

4. По време на всеки кръг, участниците, изпълнили условието за активация на играта, могат да спечелят до 5,000 лева. За тази цел, те трябва правилно да прогнозират точния резултат на 3 или повече спортни събития от предварително 5 избрани от Органозатора. Общият награден фонд на играта е 32,500 лева за всеки кръг. Наградите и лимитите за всяко ниво са както следва:

Познати събития Награда Максимална сума за раздаване
5 5000 лв 20000 лв
4 250 лв 10000 лв
3 50 лв 2500 лв

ВАЖНО! В случай, че сумата от комбинираните печалби на играчите за съответното ниво, надвишава лимита за него, всеки играч ще получи пропорционална част от наградния фонд. Например: Ако има 60 печеливши участници познали 3 точни резултата, всеки от печелившите ще получи по 2500/60 = 41.66 лв.

5. Точните резултати на събитията се уреждат според резултат в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.

6. Всеки играч може да направи само веднъж своята прогноза в рамките на един кръг. Веднъж направена, въведените резултати не могат да бъдат променяни.

7. Наградите от допълнителната игра /BIG 5/ ще бъдат дадени под формата на Безплатен Залог в palmsbet.com.

8. Правила и условия на Безплатен Залог в palmsbet.com.

8.1 Печалбата трябва да бъде заложена веднъж на спортно събитие. В случаите, в които клиент реализира печеливш залог на спортно събитие с Безплатен залог, в сметката му ще бъде преведена само чистата печалба след приспадането на заложената сума.

8.2.Валидността на Безплатния залог е тридесет (30) дни. В този срок условията за превъртане трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

8.3 В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.

9. Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организаторът си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, както и да премахне печалбите от такъв залог.

* Palmsbet.com си запазва правото да променя условията на промоцията, във всеки един момент. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.
* Palmsbet.com си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспаднем всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с Вашия бонус, моля, свържете се с екип “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Powered by Palmsbet.com